MSZP Józsefvárosi Szervezete

E-mail: bp08@mszp.hu
    Demokráciahackerek - A kormány száz napja        Ötszereplős lesz a választás        Halottak is ajánlották a Jobbik kerületi jelöltjeit        Lemondott, vagy leváltották        Geronto 2010        Az LMP cédulaesőjén csodálkoznak az interneten        Szanyi Tibor a kampányról és a mutyibrigádokról        Kipukkadt a csontlufi        Októberi Ellenforradalom        Az Orbán-csomag elé        A hét kérdése        Nagy bajban az LMP        A kétfarkú és a többi farok        Huss! Újabb Fidesz-ígéret szállt el        Fúrópajzs a Rezső téren        Tárgyalásos gazdasági szabadságharc. Vagy mi.        Orbán(ék) és a magyar narancs        A pesti vicc        Birkanép        Tetszik, nem tetszik - CaPE, web2 ...    
Menü

Főoldal
 Fiatalok oldala
 Józsefváros
 Józsefvárosi séta
 Képgaléria
 Sajtó-archívum
 Sajtó-hírtémák
 Top 10
 Web-statisztikák

Szolgáltatás

Meteorológiai szolgálat

Fórumok
 PDF-olvasószoba
 Honlap-ajánló
 Visszajelzés

Arcaink

Fiataloknak
· Növények egyedfejlődése
· Sejtciklus, mitózis, kromoszómák
· Meiózis és biológiai jelentősége
· Domináns, recesszív és intermedier öröklésmenetek
· DNS megkettőződésének folyamata
· Párhuzamosság, merőlegesség
· Ponthalmazok meghatározása 1.
· Ponthalmazok meghatározása 2.
· Ponthalmazok; tengelyesen szimetrikus háromszögek
· Prímszám, relatív prím
· Megmaradási törvények (energia, tömeg, lendület, töltés)
· Termodinamika főtételei
· Az anyag kettős természete (tétel)
· Atomreaktor
· Arkhimédész törvénye és a felhajtóerő
· Transzformátor
· Kapacitás, a kondenzátor
· Fény interferencia - A fény polarizációja
· Sendai (J) könnyűcirkáló
· Tenryu (J) könnyűcirkáló
· Kuma (J) könnyűcirkáló
· Kashima (J) könnyűcirkáló
· 2. - A legfontosabb - Hogyan írjunk műelemzést?
· Karinthy Frigyes humora (tétel)
· Tóth Árpád impresszionista költészete (tétel)
· Kosztolányi Dezső - Édes Anna (írói pálya bemutatása)
· Móricz Zsigmond - Barbárok (feszültségkeltés és a drámaiság eszközei)
· Móricz Zsigmond novellaíró művészete (tétel)
· Móricz Zsigmond - Úri muri elemzése
· Ady Endre - a költő és a költészet feladatáról

Enciklopédiák

Józsefvárosban éltek
 Józsefvárosi múlt
 Képviselők & arcaink

Honlap ajánló

Valid HTML 4.01!
Valid HTML 4.01!

Valid HTML 4.01!
Valid HTML 4.01!

Valid HTML 4.01!
Valid HTML 4.01!

Valid CSS!

Találatok száma
Összesen
2851590
látogatónk volt az oldal indítása óta: 2007. május 15.

Iroda nyitvatartása
Az iroda a választás napjáig (október 3.) minden hétköznap 8:00 órától 20:00 óráig tart nyitva.

Irodavezető:
Szabó-Németh Balázs
Cím: Népszínház u 11. (Bejárat a Bacsó Béla utcai oldal felől)
Tel: 210-5056, 210-4941
Fax: 210-3109

Látogatóink

_TO_ONLINE:
  _TO_GUESTS: 9
  _TO_MEMBERS: 0
  _TO_TOTAL:9

MSZP Józsefvárosi Szervezetének honlapja: Forums

mszp8.hu :: Téma megtekintése - Komássy Ákos fogadóórája
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzenet-olvasásÜzenet-olvasás   BelépésBelépés 

Komássy Ákos fogadóórája
Ugrás 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Komássy Ákos
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
komassy
Haladó
Haladó

Tart. hely: Kisfaludy utca

HozzászólásElküldve: Pént Szept 03, 2010 4:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Szalay Úr !

Köszönöm, hogy szólt, mi is észrevettük, csak egy csöppet későn. Van ilyen. Apró hiba volt, kár érte.
Andorka
Ujonc
Ujonc

Tart. hely: Józsefváros

HozzászólásElküldve: Csüt Szept 02, 2010 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Közben láttam, olvastam, hogy javították... Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Andorka
Ujonc
Ujonc

Tart. hely: Józsefváros

HozzászólásElküldve: Csüt Szept 02, 2010 3:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Komássy úr!
Csak jelezném, hogy a blogjának felső részében elírták a szlogent (és ezt már többen szóvá tették.)
Üdvözlettel:
Szalay Andor
Vissza az elejére
komassy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: Csüt Aug 26, 2010 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt Cliffhanger !

Figyelmébe ajánlom az idézetet követő sorait. Ott találja korábbi, szavaimat kiforgató hipotézisét. Amikor 25-30 hosszú felebaráti beszélgetést összegzek egy mondatban, s azt reakciójában elképzeli amint egy percben megvalósul, azt nehezen tudom másként értékelni. Az, hogy valakinek a világnézetéről ennyi eszmecsere után meggyőződjek számomra teljesen életszerű.

Üdvözlettel:
Cliffhanger
Ujonc
Ujonc

HozzászólásElküldve: Csüt Aug 26, 2010 12:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Komássy úr!
Én a leírását nem kiforgattam, hanem beidéztem, szó szerint. És jeleztem, hogy nem tartom életszerűnek.
Egyúttal ajánlom szíves figyelmébe szabogabor ugyanezen témában tett fórumbeírását a Fecsegő topicban.
Üdvözlettel:
Cliffhanger
Vissza az elejére
komassy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2010 8:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt Cliffhanger !

Üdvözlöm fórumozóink között, örülök, hogy regisztrált.
Megállapításaiban szerintem téved. Barabás József jó jelölt.
A fórum keretében tett röviden megfogalmazott leírásomat persze kiforgathatja, de szerintem nem érdemes.

Üdvözlettel:

Komássy Ákos
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
Cliffhanger
Ujonc
Ujonc

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2010 5:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Komássy úr!
Olvasgatom itt az "eszeisvanjófejgyerek" ifjú jelöltjük sziporkázását, hát… mit ne mondjak…
Nagy bajban lehet az MSZP Józsefvárosban, ha így a semmiből, minden előzmény nélkül kell előrángatnia a kalapból egy jelöltet, merthogy "...egy józsefvárosi fiatalember, aki büszke arra, hogy józsefvárosi és azért jelentkezett belső képviselőjelölti pályázatunkon, mert Józsefváros otthonosabbá tételén szeretne dolgozni." Ez igen, ez aztán mérce!
Ez meg maga a csúcsmondat: "...Amióta Barabás József egyre aktívabb tagja lett közösségünknek beszélgetéseinkből egyértelmű vált számomra, hogy legfontosabb feladataink egyikének tartja a fenntartható fejlődés megvalósítását és a természeti kincseket védő, megbecsülő környezetbarát állampolgári gondolkodás elterjesztését, általánossá tételét."
A Facebook-os előzmények után elképzeltem, amint ülnek egymással szemben, és hosszasan beszélgetnek fenntartható fejlődés megvalósításáról, meg a természeti kincseket védő, megbecsülő környezetbarát állampolgári gondolkodásról... Ne röhögtessen!
Vissza az elejére
vaskuti
Öreg ujonc
Öreg ujonc

Tart. hely: Bródy S. utca

HozzászólásElküldve: Szerd Aug 25, 2010 2:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Komássy úr!
Lassan kimerítettük a témát...
Üdv:
Vaskuti
Vissza az elejére
komassy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: Kedd Aug 24, 2010 5:47 pm    Hozzászólás témája: Barabás József Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt Vaskuti Úr !

Legutóbbi kérdéseire csupán annyit tudok mondani e megállapításaim alapja személyes tapasztalatom. Amióta Barabás József egyre aktívabb tagja lett közösségünknek beszélgetéseinkből egyértelmű vált számomra, hogy legfontosabb feladaink egyikének tartja a fenntartható fejlődés megvalósítását és a természeti kincseket védő, megbecsülő környezetbarát állampolgári gondolkodás elterjesztését, általánossá tételét. Számomra ez a gondolkodásmód zöld fiatalra vall. Lokálpatriotizmusával kapcsolatban még egyszerűbben tudok válaszolni. Egy józsefvárosi fiatalember, aki büszke arra, hogy józsefvárosi és azért jelentkezett belső képviselőjelölti pályázatunkon, mert Józsefváros otthonosabbá tételén szeretne dolgozni. Röviden: ifjú lokálpatrióta.

Üdvözlettel:
vaskuti
Öreg ujonc
Öreg ujonc

HozzászólásElküldve: Kedd Aug 24, 2010 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt Komássy Ákos!
Választ köszönöm. Kérdésem csak kettő: Barabás József mitől lokálpatrióta, mitől zöld fiatal (a Zöld Budapest programképviseletétől még nem lesz az az ember), és mikből derül ez ki?

Tisztelt Barabás (úr)!
Válasza egy 5-ös skálán legalább 4 és fél pontot érne. De… (folytatás a Fecsegőben, mégse itt írogassunk egymásnak)
Üdvözlettel:
Vaskuti
Vissza az elejére
komassy
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: Kedd Aug 24, 2010 8:42 am    Hozzászólás témája: Barabás József Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt Vaskuti Úr !

On-line fogadóórámban feltett kérdésekre én válaszolok, de a műfaj sajátossága, hogy minden fórumozó joga, hogy hozzászóljon az eszmecseréhez.

Barabás József egy tehetséges fiatal lokálpatrióta. Ilyen képviselőkre és kiemelkedő szaktudású rutinos profikra egyaránt szükség van egy dinamikus képviselőtestületben. Véleményem szerint a Palotanegyedben, amely amúgy kerületünk egyik kultúrában és hagyományokban rendkívül erős kincsestára, leginkább arra van szükség, hogy a körzet képviselője új gondolkodás módot, új kezdeményezéseket, formabontó megközelítést és munkastílust képviseljen. Úgy tapasztaltam, hogy a környék hagyományait, örökségét a Palotanegyed lakói, a negyedben aktív civil szervezetek és vállalkozások jó színvonalon őrzik és gondozzák. Mi azzal tudunk érdemben hozzátenni a negyed fejlődéséhez, ha újítunk. Erre kiváló példa Zöld Budapest programunk, amelytől természeti kincsekben gazdagabb, környezetbarátabb, tisztább és nyugodtabb hely lesz a Palotanegyed. E program egyes elemeinek megvalósulásáért küzd Barabás József, egy igéretes józsefvárosi zöld fiatal. Én büszke vagyok rá, hogy ő a képviselőjelöltünk az 1. választókerületben.

Üdvözlettel:
barabas
Ujonc
Ujonc

HozzászólásElküldve: Hétfő Aug 23, 2010 10:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt Vaskuti (úr)!

Amikor a szórólapra felkerült a facebook-os adatlapom, már tudtam, hogy számítanom kell negatív kritikára.
Az elmúlt időben semmit nem változtattam meg, vagy töröltem az adataim közül. Pontosan azért, hogy ne érjen az a vád, hogy azért távolítottam bizonyos dolgokat, mert az nem oda illő, akár erkölcstelen.
A facebook profilomat A-tól Z-ig teljes egészében felvállalom. Ha átnézi ezt az adatlapot, akkor rólam itt jóval többet megtudhat, mint egy szórólapról. Pontosan ez a cél. Véleményem szerint örülni kellene annak, hogy egy választáson induló jelölt felvállalja az életét, nem pedig letagadja azt. Erre ellenpéldát szerintem Ön is tudna hosszasan sorolni.

Az alábbi lista egy rendkívül elnagyolt borítót alkot a "Barabás József című könyvön". Ön engem 100%-ban ez alapján ítél meg. Szerintem ez a tragikus.

Holnap 18:00 órakor a Gutenberg téren fogok ücsörögni egy padon. Ha meg szeretne jobban ismerni, szívesen beszélgetek Önnel bármiről.
Vissza az elejére
vaskuti
Öreg ujonc
Öreg ujonc

HozzászólásElküldve: Hétfő Aug 23, 2010 9:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves krisz21!
Bár szívesebben vettem volna, ha Komássy úr reagál az ő fogadóórájában, de így se rossz... Mr. Green

Kezdjük az elején:
Nem, rosszul tetszik tudni, a kíváncsiság nem rombolja az egészséget. Amire Ön gondol, az a butaság. Az igen, az rongálja az egészséget. (Bocs, de a húsos részt kihagyom.)
Barabás úrhoz... Biztos nagyon aranyos, nagyon kedves fiatalember, csak itt tetszik tudni kérem, nem szépségkirály, hanem képviselő választásról van szó. És tetszik tudni, olyan képviselőről beszélünk, aki megfelelő hozzáértéssel, felkészültséggel tudja képviselni a szűkebb környezete érdekeit, pl. testületi űléseken Ehhez meg sajnos, a Star Trek kevés... és a beszélgetéshez is.

Maradok őszinte híve:
Vaskuti (úr)
Vissza az elejére
krisz21
Ujonc
Ujonc

HozzászólásElküldve: Hétfő Aug 23, 2010 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves vaskuti Úr vagy Úrhölgy!

A kíváncsiság sajnos rombolja az egészséget,új hús pedig Ön is tudja hol található! Remélem személyesen is megpróbált megismerkedni Barabás József úrral. A neten megtalált a Facebook-os oldala Ön szerint elég érdekes,
szerintem végre nem hazugságokkal tűzdelt információ amit a fiatalember megosztott és úgy is gondolhatja talán ha ,mint képviselő fogja a köznép érdekeit képviselni ez akkor is vállalható 20 évesen. Tisztelt fórumozó próbáljon megismerkedni a 20 éves sráccal és utána írja meg a véleményét Komássy Úrnak.

Maradok tisztelettel!
Vissza az elejére
vaskuti
Öreg ujonc
Öreg ujonc

HozzászólásElküldve: Hétfő Aug 23, 2010 6:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Komássy úr! Ezt komolyan gondolják?!
Az alábbi szépség Barack fórumtárs gyűjtéséből való (lsd. Fecsegő topik):

* Kíváncsi voltam, hogy ki is ez a 20 éves srác, itt a honlapon róla semmi, valszeg új hús, Palotanegyedes blabla, biciklitároló, palack-prés, stb., ütős, na. A neten megtaláltam a Facebook-os oldalát, elég érdekes:

József Barabás kedveli:

Egyéb
• Facebook
• YouTube
• I ♥ ALVÁS
• Rádió 1
• Budapest

Televízió
• House
• South Park
• Top Gear
• Star Trek: Voyager
• Játék határok nélkül

Filmek
• Star Trek
• societasTV

Kérem tisztelettel, ez nem érdekes, ez tragikus! Embarassed
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Komássy Ákos Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Oldal:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
© MSZP Józsefvárosi Szervezetének honlapja
Az oldal megtekintéséhez Mozilla Firefox és 1024x768 felbontás ajánlott.
Az oldal a PHP-Nuke rendszer segítségével készült.

Oldal generálás: 0.386 másodperc
1081. Budapest, Népszínház u. 11.
E-mail: bp08@mszp.hu