Csatlakozott: Jun 21, 2007 Hozzászólások: 120 Tart. hely: Kisfaludy utca
Elküldve: Csüt Aug 26, 2010 5:47 pm Hozzászólás témája:
Tisztelt Cliffhanger !
Figyelmébe ajánlom az idézetet követő sorait. Ott találja korábbi, szavaimat kiforgató hipotézisét. Amikor 25-30 hosszú felebaráti beszélgetést összegzek egy mondatban, s azt reakciójában elképzeli amint egy percben megvalósul, azt nehezen tudom másként értékelni. Az, hogy valakinek a világnézetéről ennyi eszmecsere után meggyőződjek számomra teljesen életszerű.
Elküldve: Csüt Aug 26, 2010 12:50 am Hozzászólás témája:
Komássy úr!
Én a leírását nem kiforgattam, hanem beidéztem, szó szerint. És jeleztem, hogy nem tartom életszerűnek.
Egyúttal ajánlom szíves figyelmébe szabogabor ugyanezen témában tett fórumbeírását a Fecsegő topicban.
Üdvözlettel:
Cliffhanger
Elküldve: Szerd Aug 25, 2010 8:52 pm Hozzászólás témája:
Tisztelt Cliffhanger !
Üdvözlöm fórumozóink között, örülök, hogy regisztrált.
Megállapításaiban szerintem téved. Barabás József jó jelölt.
A fórum keretében tett röviden megfogalmazott leírásomat persze kiforgathatja, de szerintem nem érdemes.
Elküldve: Szerd Aug 25, 2010 5:14 pm Hozzászólás témája:
Komássy úr!
Olvasgatom itt az "eszeisvanjófejgyerek" ifjú jelöltjük sziporkázását, hát… mit ne mondjak…
Nagy bajban lehet az MSZP Józsefvárosban, ha így a semmiből, minden előzmény nélkül kell előrángatnia a kalapból egy jelöltet, merthogy "...egy józsefvárosi fiatalember, aki büszke arra, hogy józsefvárosi és azért jelentkezett belső képviselőjelölti pályázatunkon, mert Józsefváros otthonosabbá tételén szeretne dolgozni." Ez igen, ez aztán mérce!
Ez meg maga a csúcsmondat: "...Amióta Barabás József egyre aktívabb tagja lett közösségünknek beszélgetéseinkből egyértelmű vált számomra, hogy legfontosabb feladataink egyikének tartja a fenntartható fejlődés megvalósítását és a természeti kincseket védő, megbecsülő környezetbarát állampolgári gondolkodás elterjesztését, általánossá tételét."
A Facebook-os előzmények után elképzeltem, amint ülnek egymással szemben, és hosszasan beszélgetnek fenntartható fejlődés megvalósításáról, meg a természeti kincseket védő, megbecsülő környezetbarát állampolgári gondolkodásról... Ne röhögtessen!
Elküldve: Kedd Aug 24, 2010 5:47 pm Hozzászólás témája: Barabás József
Tisztelt Vaskuti Úr !
Legutóbbi kérdéseire csupán annyit tudok mondani e megállapításaim alapja személyes tapasztalatom. Amióta Barabás József egyre aktívabb tagja lett közösségünknek beszélgetéseinkből egyértelmű vált számomra, hogy legfontosabb feladaink egyikének tartja a fenntartható fejlődés megvalósítását és a természeti kincseket védő, megbecsülő környezetbarát állampolgári gondolkodás elterjesztését, általánossá tételét. Számomra ez a gondolkodásmód zöld fiatalra vall. Lokálpatriotizmusával kapcsolatban még egyszerűbben tudok válaszolni. Egy józsefvárosi fiatalember, aki büszke arra, hogy józsefvárosi és azért jelentkezett belső képviselőjelölti pályázatunkon, mert Józsefváros otthonosabbá tételén szeretne dolgozni. Röviden: ifjú lokálpatrióta.
Csatlakozott: Aug 27, 2007 Hozzászólások: 54 Tart. hely: Bródy S. utca
Elküldve: Kedd Aug 24, 2010 3:02 pm Hozzászólás témája:
Tisztelt Komássy Ákos!
Választ köszönöm. Kérdésem csak kettő: Barabás József mitől lokálpatrióta, mitől zöld fiatal (a Zöld Budapest programképviseletétől még nem lesz az az ember), és mikből derül ez ki?
Tisztelt Barabás (úr)!
Válasza egy 5-ös skálán legalább 4 és fél pontot érne. De… (folytatás a Fecsegőben, mégse itt írogassunk egymásnak)
Üdvözlettel:
Vaskuti
Elküldve: Kedd Aug 24, 2010 8:42 am Hozzászólás témája: Barabás József
Tisztelt Vaskuti Úr !
On-line fogadóórámban feltett kérdésekre én válaszolok, de a műfaj sajátossága, hogy minden fórumozó joga, hogy hozzászóljon az eszmecseréhez.
Barabás József egy tehetséges fiatal lokálpatrióta. Ilyen képviselőkre és kiemelkedő szaktudású rutinos profikra egyaránt szükség van egy dinamikus képviselőtestületben. Véleményem szerint a Palotanegyedben, amely amúgy kerületünk egyik kultúrában és hagyományokban rendkívül erős kincsestára, leginkább arra van szükség, hogy a körzet képviselője új gondolkodás módot, új kezdeményezéseket, formabontó megközelítést és munkastílust képviseljen. Úgy tapasztaltam, hogy a környék hagyományait, örökségét a Palotanegyed lakói, a negyedben aktív civil szervezetek és vállalkozások jó színvonalon őrzik és gondozzák. Mi azzal tudunk érdemben hozzátenni a negyed fejlődéséhez, ha újítunk. Erre kiváló példa Zöld Budapest programunk, amelytől természeti kincsekben gazdagabb, környezetbarátabb, tisztább és nyugodtabb hely lesz a Palotanegyed. E program egyes elemeinek megvalósulásáért küzd Barabás József, egy igéretes józsefvárosi zöld fiatal. Én büszke vagyok rá, hogy ő a képviselőjelöltünk az 1. választókerületben.
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 10:50 pm Hozzászólás témája:
Tisztelt Vaskuti (úr)!
Amikor a szórólapra felkerült a facebook-os adatlapom, már tudtam, hogy számítanom kell negatív kritikára.
Az elmúlt időben semmit nem változtattam meg, vagy töröltem az adataim közül. Pontosan azért, hogy ne érjen az a vád, hogy azért távolítottam bizonyos dolgokat, mert az nem oda illő, akár erkölcstelen.
A facebook profilomat A-tól Z-ig teljes egészében felvállalom. Ha átnézi ezt az adatlapot, akkor rólam itt jóval többet megtudhat, mint egy szórólapról. Pontosan ez a cél. Véleményem szerint örülni kellene annak, hogy egy választáson induló jelölt felvállalja az életét, nem pedig letagadja azt. Erre ellenpéldát szerintem Ön is tudna hosszasan sorolni.
Az alábbi lista egy rendkívül elnagyolt borítót alkot a "Barabás József című könyvön". Ön engem 100%-ban ez alapján ítél meg. Szerintem ez a tragikus.
Holnap 18:00 órakor a Gutenberg téren fogok ücsörögni egy padon. Ha meg szeretne jobban ismerni, szívesen beszélgetek Önnel bármiről.
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 9:21 pm Hozzászólás témája:
Kedves krisz21!
Bár szívesebben vettem volna, ha Komássy úr reagál az ő fogadóórájában, de így se rossz...
Kezdjük az elején:
Nem, rosszul tetszik tudni, a kíváncsiság nem rombolja az egészséget. Amire Ön gondol, az a butaság. Az igen, az rongálja az egészséget. (Bocs, de a húsos részt kihagyom.)
Barabás úrhoz... Biztos nagyon aranyos, nagyon kedves fiatalember, csak itt tetszik tudni kérem, nem szépségkirály, hanem képviselő választásról van szó. És tetszik tudni, olyan képviselőről beszélünk, aki megfelelő hozzáértéssel, felkészültséggel tudja képviselni a szűkebb környezete érdekeit, pl. testületi űléseken Ehhez meg sajnos, a Star Trek kevés... és a beszélgetéshez is.
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 8:55 pm Hozzászólás témája:
Kedves vaskuti Úr vagy Úrhölgy!
A kíváncsiság sajnos rombolja az egészséget,új hús pedig Ön is tudja hol található! Remélem személyesen is megpróbált megismerkedni Barabás József úrral. A neten megtalált a Facebook-os oldala Ön szerint elég érdekes,
szerintem végre nem hazugságokkal tűzdelt információ amit a fiatalember megosztott és úgy is gondolhatja talán ha ,mint képviselő fogja a köznép érdekeit képviselni ez akkor is vállalható 20 évesen. Tisztelt fórumozó próbáljon megismerkedni a 20 éves sráccal és utána írja meg a véleményét Komássy Úrnak.
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 6:41 pm Hozzászólás témája:
Komássy úr! Ezt komolyan gondolják?!
Az alábbi szépség Barack fórumtárs gyűjtéséből való (lsd. Fecsegő topik):
* Kíváncsi voltam, hogy ki is ez a 20 éves srác, itt a honlapon róla semmi, valszeg új hús, Palotanegyedes blabla, biciklitároló, palack-prés, stb., ütős, na. A neten megtaláltam a Facebook-os oldalát, elég érdekes:
József Barabás kedveli:
Egyéb
• Facebook
• YouTube
• I ♥ ALVÁS
• Rádió 1
• Budapest
Televízió
• House
• South Park
• Top Gear
• Star Trek: Voyager
• Játék határok nélkül
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban