Elküldve: Kedd Aug 24, 2010 11:18 pm Hozzászólás témája:
így igaz. a jelenlegi többség megváltoztatta a helyi szabályozását, miszerint a frakció alakítás alsó határa minimum5 fő. Több mint egy éve 4re csökkentette, így lehet most frakciónk.
Remélem a következő testületben is legalább leszünk ennyien, és akkor nem is kell változtatni semmit.
A műsorhoz: ha leszünk elegen a frakcióban, hogy show legyen, akkor higgye el a testületire is érdemes jönni
Szóval drukkolok magunknak, és annak, hogy ott tudjon lenni a frakcióüléseinken!
Elküldve: Kedd Aug 24, 2010 4:20 pm Hozzászólás témája:
Na, csak most van egy kis időm (és még én reklamáltam...)
(Vicces ez a kettős könyvelés, ide is beírni, meg a saját honlapra is, dehát ez van.
Tehát: így azért már elfogadhatóbb a válasz.
Sajnos se a páros se a páratlan napokat nem tudom megígérni, de ha jön segíteni, akkor azt megtudom ígérni, hogy megválasztásom esetén minden páros napon tartandó testületire,és minden páratlan napon tartandó frakcióülésre személyesen meghívom.
Én szívem szerint inkább a frakcióüléseket választanám, csakhát ehhez tudni kellene, hogy kik lesznek a frakcióban (nem mindegy a műsor szempontjából!), meg hogy lesz-e egyáltalán szoci frakció (ha jól tudom 3 vagy 4 fő kell a frakcióalakításhoz).
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 3:28 pm Hozzászólás témája:
Kedves Batman8!
Akkor most gyorsan válaszok:
1, ok
2, a fáradság néha 5 percet se enged, de ezzel most nem untatom, igaza van
3, igen
4, bízom benne
5, szerencsére nem csak azok segítenek, akik képviselők szeretnének lenni, hanem akik szívükön viselik a baloldal sorsát, és van egy kis szabad idejük, amit erre tudnak áldozni. Sajnos se a páros se a páratlan napokat nem tudom megígérni, de ha jön segíteni, akkor azt megtudom ígérni, hogy megválasztásom esetén minden páros napon tartandó testületire,és minden páratlan napon tartandó frakcióülésre személyesen meghívom.
6,ok
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 3:08 pm Hozzászólás témája:
"Ahogy megígértem, visszajöttem" - mint Sólyom László Révkomáromba. Tehát lassan, szépen röviden, hogy ne raboljuk egymás idejét így "kampány" közben (A LaMa-párbajt most kihagynám, bár ez is jellemző), naszóval:
1. – semmi kitüntető figyelem, választás jön, érdeklődtem, választ nem kaptam, reklamáltam. Nincs ebben semmi kitüntető.
2. – értem én, hogy kopogtatócédula, meg fókusz a személyes találkozásokon, beszélgetéseken, jó is az, de hát gondolom az nem megy este 10-ig vagy éjfélig. Vagy ha igen, az nagyon vicces lehet… Este 5 perc netezés szerintem nem olyan megerőltető, főleg annak, aki választáson indul, pláne ha még nyerni is akar...
3. – "…az elmúlt hetekben kicsit hanyagoltam a netes válaszokat…” – Na, ez a kedvencem! Szóval ez kicsinek minősül?! Utolsó beírása itt 2010. május 5-én volt. Ezt követte vajdapeterblog beírása, kérdése (május 8.), majd zsomboré (jún. 16.), GaalP (ugyanaznap), paja kérdése (június 19.), aztán én aug.18.-án és 20-án. Szóval, hogyha ez a "kicsit hanyagoltam”, akkor mi a "lesz@rom a kérdéseket"?
4. – "…nagyon szeretném megnyerni a körzetemet…” – az jó, biztos sikerülni fog
5. – "...ha szeretne jönni segíteni, ne tartsa vissza magát!” – ha én szeretnék képviselő lenni, mennék is ám! De még így is jó, csak egyezzünk meg, hogy én a páros vagy a páratlan napokon leszek a képviselő!
6. – a végén még ez:a mondat " … Ha a terepmunka (és el ne feledjük : a munkahelyem) mellett kevesebb idő jut netezésre, az előfordul, sajnos. – nehezen megfejthető, úgy is mondhatnám, hogy értelmetlen, bár értelmet lehet belőle kihámozni, de azt meg tessék talán rendesen megfogalmazni. Csak egy kis odafigyelés kell hozzá (remélem).
Szóval kéretik szépen nem hülyének nézni és lekezelni a kedves Látogatót!
Hát így röviden ennyi, üdvözlettel:
Batman
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 2:44 pm Hozzászólás témája:
Kedves LaMa!
A lekezelő és a pökhendi jelző szerintem sántít, de ha így gondolja, akkor biztos igaza van. (juj, csak ne legyek megint pökhendi. )
Azt hiszem bejegyzésemben csak tárgyszerűen válaszoltam, de ha segít az értelmezésben, akkor kicsit bővebben:
Tényleg örülök, ha valaki a nyár végét valódi nyaralással tudja tölteni, mert az valósan jó. Aki párttag, vagy olyan pártszimpatizáns, aki dolgozik a kampányban, az sajna nem teheti meg, mert már hetek óta aktív munkával telik a nyarunk.
És tényleg örülünk minden szorgos kéznek és lábnak, tehát valóban, aki kicsit is segíteni akar, nyugodtan jöhet.
Tehát remélem nem nagyképűség azt hinni, hogy lehet győzni a körzetekben. Persze tudom, hogy csak sok-sok munkával és kis szerencsével, de igenis bízom benne.
Csatlakozott: May 16, 2007 Hozzászólások: 26 Tart. hely: Józsefváros
Elküldve: Hétfő Aug 23, 2010 2:26 pm Hozzászólás témája:
Kedves Lévai úr!
Az is előfordulhat sajnos,
hogy lekezelő, pökhendi stílusával azokat az érdeklődőket vagy támogatókat veszti el, akikkel csak a neten tud kapcsolatba kerülni.
Elküldve: Szomb Aug 21, 2010 2:09 pm Hozzászólás témája:
Kedves Batman8!
Köszönöm kitüntető figyelmét, és aggódását! Amennyiben önnek a kampány nyaralás, akkor örülök, nekünk kemény és szívós munka.
Valóban igaza van, hogy az elmúlt hetekben kicsit hanyagoltam a netes válaszokat, ezért elnézést, de most a fókuszt a személyes találkozásokra, beszélgetésekre helyeztem.
Elvem szerint, ha több száz (közel ezer) választópolgárral sikerül személyesen beszélgetni, akkor megvan a reális esély arra, hogy győzzünk az adott választókörzetben.
Most mindenki, akinek fontos a kerület ezt teszi. Közben persze, kopogtatócédulákat is össze kell szedni, de az sokkal nehezebb, mint szavazókat. Tudniillik a Fidesz megfélemlítő és listázós módszere miatt nem szívesen adják oda. Sőt van olyan baloldali szavazócsalád, ahol abbóli félelmükben, hogy a Fidesz negatív listára teszi őket, inkább odaadják az egyiket a fidesznek, a másikat az Mszp-nek. Ráadásul rövidebb idő is áll rendelkezésre a gyűjtésre.
Rólam annyit, hogy nagyon szeretném megnyerni a körzetemet, és ezért keményen dolgozom is segítőimmel együtt.
Persze, felajánlásokat segítőmunkára még elfogadok, tehát, ha szeretne jönni segíteni, ne tartsa vissza magát!
A kompenzációs listáról csak annyit, hogy a kerületi jelöltek közül én vagyok egyedül rajta a fővárosi listán, és mivel az új szabályozás kimondja, hogy csak egy listán lehet szerepelni, ezért döntöttem úgy, hogy én a helyi listán nem indulok, és megpróbálom megnyerni a körzetemet és így résztvenni a kerületi önkormányzat munkájában.
Ha a terepmunka (és el ne feledjük : a munkahelyem) mellett kevesebb idő jut netezésre, az előfordul, sajnos.
Elküldve: Pént Aug 20, 2010 3:25 pm Hozzászólás témája:
Lévai úr, tájékoztatnám, hogy Komássy Ákos a Józsefvárosi MSZP-topikban nagyjából megválaszolta az itt, Önnek is feltett kérdésemet
További jó nyaralást kívánok.
Elküldve: Szerd Aug 18, 2010 3:12 pm Hozzászólás témája:
Hátha erre kapok választ (bővebben beírtam a Józsefvárosi MSZP topikba, itt rövidebben..)
Ön mint a helyi mszp frakcióvezetője, miért nem került fel - az amúgy igen bő lére eresztett - kompenzációs listára? Van valami külön oka, vagy csak véletlen?
Elküldve: Kedd Aug 17, 2010 1:08 pm Hozzászólás témája:
Már 25 napja vár megválaszolásra egy viszonylag egyszerű kérdés.
Így nagyon nehéz lesz nemhogy választást nyerni, de akár csak részt is venni a választáson...
Elküldve: Szerd Aug 11, 2010 3:50 pm Hozzászólás témája:
Kedves Konstantin!
Minden tiszteletem mellett, hadd jegyezzem meg: a Józsefvárosi MSZP topikban feltett kérdésemre nem kaptam választ Révész Mártától, csak egy "leírást" az hivatal belső szokásairól.
Lsd.:
A június 14-ei képviselőtestületi ülés előterjesztéseinek utolsó blokkjában zárt ülésen helyszíni kiosztással kaptunk előterjesztést jegyző asszony felmenésére.
Polgármester úr az előterjesztéseket összeszedette, és az volt a kérése, hogy a felmetéssel kapcsolatos információkat tőle kapja meg a hívatal.
Valószínű, hogy emiatt maradt ki Lévai Gábor beszámolójából ez a pont.
A frakciónkból hárman voltunk jelen, mindhárman igennel szavaztunk.
A felmentés indokát (nyugdíjhoz szükséges szolgálati idő és életkor) elfogadtuk.
Erre írtam akkor a következőt:
Kedves Révész Márta!
Biztosan nagyon fontos szempont, hogy Kocsis Máté a felmentéssel kapcsolatos információkat maga szerette volna közölni a Hivatallal. De ez mennyiben befolyásolja az MSZP-t abban, hogy tájékoztatást adjon az önkormányzat cseppet sem elhanyagolható eseményeiről?
Nem arra gondoltam, hogy Lévai úr a Dokumentum tárban tegye elérhetővé a határozatot (ha már a polgármester ilyet kért), hanem hogy itt ezen a honlapon tájékoztatást nyújtson a választóknak. Akikre gondolom nem vonatkozik a "Hivatal" megjelölés...
És ennél a pontnál megállt az eszmecsere. És nem kaptam választ arra, hogy "... olyan meghatározó jellegű döntésről, mint a jegyző nyugdíjazása, miért véletlenül, vajdapeterblog beírása alapján kell tájékoztatást kapni?"
Így én még mindig várom a választ arra, hogy: miért?
Üdvözlettel:
Gaál Péter
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban